Het Wapen van Heeckeren.jpg

Het Wapen van Heeckeren en HHS gaan samenwerken

Met trots mogen wij mededelen dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen het Wapen van Heeckeren in Hummelo en HHS. 

Op 19 augustus j.l. heropende Het Wapen van Heeckeren onder de bezielende leiding van Michel Vos en Marjo Out. Waar menig horeca-ondernemer het op dit moment erg zwaar heeft en het een onzekere periode is voor de horeca-branche in zijn geheel, trokken deze twee ondernemers de stoute schoenen aan.

 

Direct na het eerste bezoek waren zij verkocht en zagen zij potentie in deze prachtige locatie. Met twee vakantiewoningen, een restaurant geheel in Achterhoekse stijl, kapschuur, doorrijdschuur en een gigantisch mooi stuk grond biedt deze locatie oneindig veel mogelijkheden. 

Wij zijn dan ook trots dat wij de samenwerking mogen aangaan. Onze medewerkers zullen het huidige team ondersteunen en tevens zullen wij de locatie gebruiken als opleidingscentrum voor onze medewerkers. Onze medewerkers zullen hier diverse trainingen gaan volgen en onze nieuwe medewerkers zullen hier worden ingewerkt. 

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle