"Werken in de horeca leer je het best in de praktijk"

Altijd al in de horeca willen werken maar nog geen ervaring? Geen probleem, Hanze Hospitality Services en de Sjampetter slaan de handen inéén.

 

Medewerkers van Hanze Hospitality Services die weinig tot geen ervaring hebben binnen de horeca, kunnen vanaf heden een opleidingstraject volgen bij De Sjampetter op de Brink in Deventer. In samenwerking met Hanze Hospitality Services zullen  medewerkers een vier-daags traject gaan volgen op één van de drukste locaties van de Brink. 

Jelger Bulten en Marloes Altena zullen de medewerkers in dit traject begeleiden en klaarstomen voor een baan in de horeca. In de vier dagen dat de medewerker meeloopt zullen alle basistechnieken worden aangeleerd die nodig zijn om zelfstandig te kunnen werken binnen de horeca. 

Medewerkers die het traject succesvol volbrengen kunnen vervolgens voor Hanze Hospitality Services op pad en tevens werkzaam blijven bij De Sjampetter. 

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle