Onze partners

Hanze Hospitality Services zet zich vol overgave in voor zijn partners en medewerkers. Partners waar wij ons dagelijks voor inzetten en mee samenwerken kunt u hieronder vinden. 

Fine Food Factory

Sinds 1999 een betrouwbaar partner bij bijzondere evenementen en stijlvolle diners, in binnen en buitenland. 

Linthorst Culinair

De ideale entourage voor recepties, diners, buffetten, vergaderingen, congressen, productpresentaties…. kortom, voor al uw feestelijke én zakelijke bijeenkomsten.  Een locatie mét meerwaarde!

De Waardige Waard

De gezelligste plek in Twello, waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner.

Herberg de Gouden Leeuw

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst.

Kar-ma Food & Drinks

Kar-ma is dat wat moet zijn. De logische uitkomst van oorzaak en gevolg. 

Lekker en gezond eten is waar het bij Kar-ma om draait. Geniet van van alle vers bereide gerechten bij De Deventer Schouwburg of tijdens een evenement en catering op locatie. 

Vosmeijer Catering

Genieten is geen kunst met Vosmeijer Catering. Uw perfecte evenement begint hier. Al vanaf 1950 grossiert het familiebedrijf in genot. Zij verzorgen al vele jaren 's lands grootste evenementen zoals De Dam tot Damloop

Rederij Eureka

Rederij Eureka is specialist op het gebied van van varende locaties voor een congres, themaparty, jubileum, feest en beurs.

 

Met het vlaggenschip

River Dream en Carpe Diem bieden zij onbeperkte mogelijkheden.

De Sjampetter

Midden in Deventer, aan het mooie plein de Brink, ligt Eetcafé de Sjampetter. Een gezellig bruin eetcafé waar u in bourgondische sfeer kunt lunchen en dineren voor een alleszins redelijke prijs.

The Hangar

Direct gelegen aan de start- en landingsbaan van Teuge International Airport. Vanaf het terras of de overdekte en verwarmde serre heb je een prachtig uitzicht over de start - en landingsbaan waarvandaan je de vliegtuigen kunt zien opstijgen en landen.

Hans & Grietje

In een prachtig monumentaal pand aan de Brink in Deventer vind je Grand Café Hans & Grietje. Kies een plekje in de serre of op het terras en geniet van een heerlijke kop koffie of één van de heerlijke gerechten.

Brasserie Bloom

In het hart van winkelcentrum Flora is Brasserie Bloom gevestigd. Een stijlvolle en knusse plek met industriële inrichting. Een brasserie met een huiskamergevoel waar je kunt genieten van een kopje koffie of één van de heerlijke gerechten.

Meadow 

Het Deventer Stadsstrand is met ingang van april 2019 een fijne plek voor eten, drinken en buitenrecreatie aan de Bolwerkplas.

 

Wie wil genieten van de buitenlucht en het mooiste uitzicht van Nederland moet hier geweest zijn.

Eetcafé Scholten

Als oudste café van Lochem bevinden zij zich op het mooiste plekje van de stad: aan de voet van de Grote Kerk. 

U kunt bij hen genieten van koffie met huisgemaakte taart, een lekkere borrel met bittergarnituur én van de eerlijke streekgerechten van chef-kok Dirk Scholten. 

't Raedthuys

Het restaurant in de voormalige raadskamer is ingetogen ingericht met comfortabele en intieme zitjes. Zij verwennen u er graag een avond lang met verrassende menu’s.  In de eeuwenoude gewelvenkelder liggen de wijnen klaar voor mooie, bijpassende arrangementen. 

Bekedam Food & Events

Pak 'n stoel en ga zitten. Bekedam Food & Events regelt het voor u. Met passie voor de horeca stellen zij alles in het werk om u volop van uw feest of evenement te laten genieten.

Eigenwijs

Lekker eigenwijs in hartje Deventer. U kijkt hier leuk weg over het plein, de Waag en de Wilhelmina fontein. Hier kunt u het hele jaar genieten van ontbijt, lunch of High Tea. 

Tevens kunt u Eigenwijs reserveren voor private dining, vergadering, receptie of andere feestelijke gelegenheden.

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle