Wij stellen aan u voor:

Milou Wichink

In de afgelopen weken heeft HHS een nieuw horecatalent aan zijn zich weten te binden. Milou Wichink heeft haar inwerktraject bij De Sjampetter volbracht en zal toetreden tot het team van HHS en De Sjampetter. Milou is met haar spontane en vrolijke voorkomen een aanwinst voor ons team en het team van de Sjampetter. Wij zijn erg trots op het feit dat wij middels dit inwerktraject onontdekt horecatalent een kans kunnen geven. 

 

Maar wie is deze talentvolle horeca-dame ?

"Ik ben Milou Wichink, negentien jaar en ik studeer rechten in Nijmegen. Na een half jaar niet gewerkt te hebben in verband met de start van mijn studie, wilde ik graag het werken weer oppakken, je moet als student toch ook wat bijverdienen. Voordat ik begon met mijn studie werkte ik in een supermarkt, maar met het oog op een nieuwe bijbaan wilde ik graag eens wat anders. 

Ondanks dat ik nog geen ervaring in de horeca had opgedaan, wilde ik toch graag in de horeca werken. Misschien ook wel omdat binnen onze familie de drie voorgaande generaties altijd in de horeca hebben gewerkt. Je zou dus kunnen zeggen dat het bij ons in de genen zit. 

Gelukkig had ik bij Hanze Hospitality Services de mogelijkheid om mijn eerste stappen binnen de horeca te zetten. Zij gaven mij in samenwerking met de Sjampetter, de kans om ervaring op te doen. Iets wat mij erg goed is bevallen tijdens mijn inwerktraject. Het is hard werken, dat wel, maar in een gezellige omgeving, waar gasten meestal goed gehumeurd zijn en zin hebben in een leuke avond of middag. Het contact dat je binnen de horeca hebt met gasten en het werken in een jong gemotiveerd team hebben mij overtuigd dat werken in de horeca is wat ik wil. 

Al met al was het inwerktraject dan ook echt een succes voor mij. Tom en Michel van Hanze Hospitality Services zijn gedurende het traject erg betrokken geweest en bij de Sjampetter werd ik hartelijk ontvangen door het team en de eigenaren Jelger en Marloes. Het is voor mij een goede manier geweest om te ontdekken of ik geschikt ben voor de horeca. 

Uit het voorstel dat de Sjampetter en HHS mij gedaan hebben spreekt vertrouwen en ik zie ernaar uit om voor beide partijen deze zomer te gaan werken. "

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle