Het laatste nieuws

Als horeca-projectbureau zitten wij niet stil en zijn elke dag in de weer voor onze opdrachtgevers. Wij willen al onze ervaringen en avonturen dan ook graag met jullie delen en zullen dit doen middels onze nieuwsberichten. Een nieuwe opdrachtgever, een terugblik op een leuke klus of andere noemenswaardige activiteiten zullen wij op onze nieuwspagina met jullie delen.

De Smaak van Deventer is terug.

De smaak van Deventer is hét culinaire evenement van Deventer. Een meerdaags evenement op heilige grond waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer en omgeving alles uit de kast halen om hun kwaliteiten te tonen. 

Met genoegen mogen wij mededelen dat HHS deel zal gaan nemen aan dit prachtige evenement. Onze medewerkers zullen tijdens dit evenement de gasten voorzien van een glimlach, een gastvrij ontvangst en uiteraard van de nodige versnaperingen.

September feestmaand HHS

Laren (Gelderland) heeft de Larense Kermis,Twello heeft het klompenfeest en HHS heeft ze allebei. Onze medewerkers zullen dit jaar op beide evenementen te vinden zijn. We kunnen dus gerust spreken van een feestmaand bij Hanze Hospitality. 

Samenwerkingen met De Waardige Waard en Herberg de Gouden Leeuw

In de afgelopen periode hebben wij De Waardige Waard in Twello en Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst mogen verwelkomen als nieuwe partners. Onze medewerkers zijn meermaals op deze locaties actief geweest en met groot succes. Tevreden opdrachtgevers en tevreden medewerkers is waar HHS zicht elke dag voor inzet. 

Nieuw talent bij HHS

In de afgelopen weken heeft HHS een nieuwe horecatalent aan zijn zich weten te binden. Milou Wichink heeft haar inwerktraject bij De Sjampetter volbracht en zal toetreden tot het team van HHS en De Sjampetter. Milou is met haar spontane en vrolijke voorkomen een aanwinst voor ons team en het team van de Sjampetter. Wij zijn erg trots op het feit dat wij middels dit inwerktraject onontdekt horecatalent een kans kunnen geven. 

 

Maar wie is deze talentvolle horeca-dame ?

"Werken in de horeca leer je het best in de praktijk"

Medewerkers van Hanze Hospitality Services die weinig tot geen ervaring hebben binnen de horeca, kunnen vanaf heden een opleidingstraject volgen bij De Sjampetter op de Brink in Deventer. In samenwerking met Hanze Hospitality Services zullen medewerkers een vier-daags traject gaan volgen op één van de drukste locaties van de Brink. 

Verruiming terrastijden

Deventer wil de terrastijden voor de Deventer horeca gaan verruimen iets wat wij bij Hanze Hospitality natuurlijk omarmen. Live-coocking, livemuziek en terrassen die een uur langer mogen open blijven, als het aan Koninklijke Horeca Deventer ligt moet dit snel gerealiseerd worden.

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle