Nieuwe samenwerkingen met De Waardige Waard en Herberg de Gouden Leeuw.

In de afgelopen periode hebben wij De Waardige Waard in Twello en Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst mogen verwelkomen als nieuwe partners. Onze medewerkers zijn meermaals op deze locaties actief geweest en met groot succes. Tevreden opdrachtgevers en tevreden medewerkers is waar HHS zicht elke dag voor inzet.

 

"De Waardige Waard is gevestigd in het dorpscentrum van Twello en is al jarenlang een begrip. Het is de gezelligste plek van Twello, waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Ongedwongen, met altijd genoeg gezelligheid. Een plek waar het goed eten en drinken is. Waar het barst van de mooie herinneringen en we leuke activiteiten plannen voor onze gasten. We maker er een feestje van, elke dag weer."

"Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst heeft een rijke historie. In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Wie de herberg bezoekt stapt binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Vandaag de dag zijn drie monumentele panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten."

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle