Het laatste nieuws

Als horeca-projectbureau zitten wij niet stil en zijn elke dag in de weer voor onze opdrachtgevers. Wij willen al onze ervaringen en avonturen dan ook graag met jullie delen en zullen dit doen middels onze nieuwsberichten. Een nieuwe opdrachtgever, een terugblik op een leuke klus of andere noemenswaardige activiteiten zullen wij op onze nieuwspagina met jullie delen.

Clubsteaks sponsor Kingsnight Pubquiz

Een pubquiz is natuurlijk niet compleet zonder prijzenpakket. Er zijn diverse sponsoren die dit evenement willen sponsoren en Clubsteaks is er één van.

Clubsteaks staat voor een moderne manier van vlees kopen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardig vlees aan de betere restaurants in de regio. 

Food & Drinks

Op zondag 26 april organiseren de Bisschop en Hanze Hospitality Services de 'Kingsnight Pubquiz'.

 

Om het extra leuk en gezellig te maken bieden wij in samenwerking met De Sjampetter en Davo Bieren de mogelijkheid om een borrelplank of bierpakket bij je te thuis te bezorgen.

De Bisschop & HHS organiseren Kingsnight Pubquiz

De Bisschop en Hanze Hospitality Services slaan de handen ineen en organiseren een online pubquiz. 

Vergeet voor heel even de ellende van de buitenwereld, verbind met familie en vrienden op afstand en test je kennis. In deze tijden moeten wij creatief blijven om jullie toch te kunnen vermaken en entertainen, want het thuiszitten begint iedereen inmiddels wel te vervelen.

Onze medewerkers aan het woord

Medewerkers zijn de ambassadeurs van elk bedrijf. Bij Hanze Hospitality Services is dat niet anders en daarom vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wie er bij ons werken. 

Maar wie zijn dan die medewerkers die bij Hanze Hospitality Services werken? In deze rubriek zullen wij de komende periode een aantal van onze medewerkers aan jullie voorstellen. Medewerkers die zich met passie en inzet voor onze opdrachtgevers inzetten.

Vandaag aan het woord: Sophie Gramsma

Brasserie Zonnig en HHS gaan samenwerken

Met trots mogen wij mededelen dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen Brasserie Zonnig in Diepenveen en HHS. 

Brasserie Zonnig is een (familie) vriendelijke brasserie in het hart van Diepenveen met een sfeervol interieur en een heerlijke veranda met uitzicht over de Dorpstraat.

Onze medewerkers aan het woord

Medewerkers zijn de ambassadeurs van elk bedrijf. Bij Hanze Hospitality Services is dat niet anders en daarom vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wie er bij ons werken. 

Maar wie zijn dan die medewerkers die bij Hanze Hospitality Services werken? In deze rubriek zullen wij de komende periode een aantal van onze medewerkers aan jullie voorstellen. Medewerkers die zich met passie en inzet voor onze opdrachtgevers inzetten.

Vandaag aan het woord: Julia Pasman

Brasserie Pa&Ma en HHS gaan samenwerken

Met trots mogen wij mededelen dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen Brasserie Pa & Ma in Schalkhaar en HHS. 

Eind 2019 is "Eten bij Pa & Ma" overgenomen. Sinds januari van dit jaar waait er een frisse wind door de Brasserie met de invoering van een nieuwe menukaart.

De Logtenberg en HHS gaan samenwerken

Met trots mogen wij mededelen dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen De Logtenberg en HHS. 

Logtenberg Feest- en Sfeerlocatie is al jaren een begrip in de regio en is centraal gelegen tussen Zwolle, Deventer en Raalte. De feestlocatie beschikt over drie multifunctionele zalen en een uitgestrekte tuin met diverse terrassen.

Stegeman Laren en HHS gaan samenwerken

In de afgelopen periode zijn Stegeman Laren en Hanze Hospitality Services in gesprek gegaan met betrekking tot een mogelijke samenwerking. Afgelopen week zijn wij tot een overeenkomst gekomen en vanaf heden zullen onze medewerkers in opdracht van Stegeman, onder andere te vinden zijn in de buissinuslounge van Go Ahead Eagles. 

Een samenwerking waar wij uiteraard erg trots op zijn. Want zeg nou zelf als Deventer organisatie wil je toch ook te zien zijn in het "Home of Football".

Hanze Hospitality bestaat één jaar.

Vorig jaar november schreven Michel Vos en Tom Frederiks HHS in bij de Kamer van Koophandel. Een jaar verder kunnen wij concluderen dat wij een vliegende start hebben gehad. Iets wat wij een jaar geleden nog niet voorzien hadden.

De Smaak van Deventer is terug.

De smaak van Deventer is hét culinaire evenement van Deventer. Een meerdaags evenement op heilige grond waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer en omgeving alles uit de kast halen om hun kwaliteiten te tonen. 

Met genoegen mogen wij mededelen dat HHS deel zal gaan nemen aan dit prachtige evenement. Onze medewerkers zullen tijdens dit evenement de gasten voorzien van een glimlach, een gastvrij ontvangst en uiteraard van de nodige versnaperingen.

September feestmaand HHS

Laren (Gelderland) heeft de Larense Kermis,Twello heeft het klompenfeest en HHS heeft ze allebei. Onze medewerkers zullen dit jaar op beide evenementen te vinden zijn. We kunnen dus gerust spreken van een feestmaand bij Hanze Hospitality. 

Samenwerkingen met De Waardige Waard en Herberg de Gouden Leeuw

In de afgelopen periode hebben wij De Waardige Waard in Twello en Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst mogen verwelkomen als nieuwe partners. Onze medewerkers zijn meermaals op deze locaties actief geweest en met groot succes. Tevreden opdrachtgevers en tevreden medewerkers is waar HHS zicht elke dag voor inzet. 

Nieuw talent bij HHS

In de afgelopen weken heeft HHS een nieuwe horecatalent aan zijn zich weten te binden. Milou Wichink heeft haar inwerktraject bij De Sjampetter volbracht en zal toetreden tot het team van HHS en De Sjampetter. Milou is met haar spontane en vrolijke voorkomen een aanwinst voor ons team en het team van de Sjampetter. Wij zijn erg trots op het feit dat wij middels dit inwerktraject onontdekt horecatalent een kans kunnen geven. 

 

Maar wie is deze talentvolle horeca-dame ?

"Werken in de horeca leer je het best in de praktijk"

Medewerkers van Hanze Hospitality Services die weinig tot geen ervaring hebben binnen de horeca, kunnen vanaf heden een opleidingstraject volgen bij De Sjampetter op de Brink in Deventer. In samenwerking met Hanze Hospitality Services zullen medewerkers een vier-daags traject gaan volgen op één van de drukste locaties van de Brink. 

Verruiming terrastijden

Deventer wil de terrastijden voor de Deventer horeca gaan verruimen iets wat wij bij Hanze Hospitality natuurlijk omarmen. Live-coocking, livemuziek en terrassen die een uur langer mogen open blijven, als het aan Koninklijke Horeca Deventer ligt moet dit snel gerealiseerd worden.

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle