Aan het woord: Sophie Gramsma

Medewerkers zijn de ambassadeurs van elk bedrijf. Bij Hanze Hospitality Services is dat niet anders en daarom vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wie er bij ons werken. 

Maar wie zijn dan die medewerkers die bij Hanze Hospitality Services werken? In deze rubriek zullen wij de komende periode een aantal van onze medewerkers aan jullie voorstellen. Medewerkers die zich met passie en inzet voor onze opdrachtgevers inzetten.

Sophie Gramsma (20) is al vanaf het begin werkzaam bij Hanze Hospitality Services en ging in December 2018 voor het eerst mee naar een opdracht van ons.

Sophie is een erg sociale en spontane dame die het haar gasten graag naar de zin maakt. Iemand die het harde werken niet schuwt en daarnaast altijd in is voor een lolletje. Wij ervaren het samenwerken met Sophie dan ook als erg prettig en sturen haar met een gerust hart naar onze opdrachtgevers. Ze past zich namelijk makkelijk aan en kan daarom breed worden ingezet.

Vandaag aan het woord:

Sophie Gramsma

"Ik heb Michel leren kennen tijdens mijn tijd bij Brasserie Zonnig in Diepenveen. Een hele leuke en leerzame tijd. Toen Michel samen met Tom Hanze Hospitality begon is mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om daar te komen werken. We zijn inmiddels ruim een jaar verder en ik kan met recht zeggen dat ik het erg leuk is om met en voor beide heren te werken.

Het leuke aan het werken voor Hanze Hospitalty is dat je heel erg vrij bent in de uren die je werkt en dat je altijd op verschillende plekken komt. Geen dag is hetzelfde en geen opdracht is hetzelfde. Er zijn zoveel verschillende opdrachtgevers dat er altijd wel een leuke klus bijzit en als ik dan in de gelegenheid ben ga ik met plezier aan de slag.

Daarnaast zijn de werkzaamheden ook erg divers. Bardiensten draaien op een leuk evenement, exclusieve diners op prachtige locaties verzorgen en werken in een reguliere horecazaak, het komt allemaal voorbij. We draaien de opdrachten daarnaast met een leuk team. Veelal ervaren horecamedewerkers met wie ik erg goed overweg kan en waarvan ik veel leer.

De horeca heeft mij persoonlijk altijd aangetrokken en ik kan deze baan dan ook goed combineren met mijn studie toegepaste psychologie. Ik hoop daarom nog lang voor Hanze Hospitality te mogen werken en leuke nieuwe ervaringen op te mogen doen."

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle