Aan het woord: Julia Pasman

Medewerkers zijn de ambassadeurs van elk bedrijf. Bij Hanze Hospitality Services is dat niet anders en daarom vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wie er bij ons werken. 

Maar wie zijn dan die medewerkers die bij Hanze Hospitality Services werken? In deze rubriek zullen wij de komende periode een aantal van onze medewerkers aan jullie voorstellen. Medewerkers die zich met passie en inzet voor onze opdrachtgevers inzetten.

Wij kennen Julia al enkele jaren als een zeer gewaardeerde collega en Julia is dan ook één van de eerste medewerkers die in dienst kwam bij Hanze Hospitality Services. Wij zouden haar omschrijven als een vrolijke en spontane dame die met veel plezier en passie klussen voor ons doet. Daarnaast is Julia een zeer betrouwbaar iemand. Ze heeft ons nog nooit teleurgesteld. Ze is dan ook zeer geliefd bij onze opdrachtgevers.

Julia is negentien lentes jong en woont op kamers in Groningen waar zij rechten studeert. In de weekenden komt zij veelal thuis en werkt in diezelfde weekenden dan ook graag voor ons. Iets waarvan wij hopen dat ze dit in de toekomst zal blijven doen.

Vandaag aan het woord:

Julia Pasman

"Ik kende Michel en Tom al voordat zij met Hanze Hospitality begonnen en toen ik gevraagd werd om voor Hanze te gaan werken hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb in het verleden altijd prettig met ze samengewerkt en tevens veel van ze kunnen leren. De manier van werken op de vloer is erg prettig en bovenal altijd gezellig. Hierdoor ben ik het werken in de horeca steeds leuker gaan vinden.

Omdat ik nog studeer in Groningen is het werken bij Hanze Hospitality voor mij ideaal. In principe kan ik zelf bepalen waar en wanneer ik werk. Is er een klus die mij aanspreekt dan reageer ik daarop. Het feit dat er verder geen verplichtingen zijn met betrekking tot de hoeveelheid opdrachten die ik doe en de vrijheid die ik daardoor naast mijn studie heb, maakt het voor mij de ideale bijbaan.

Daarnaast spreekt de diversiteit mij erg aan. De werkzaamheden zijn erg verschillend, van restaurant tot festival, er komen diverse opdrachten voorbij. Je komt daardoor op unieke locaties terecht en je leert een hoop nieuwe mensen kennen. Ik kan mij op deze manier zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak blijven ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst nog veel leuke klussen kan en mag doen voor Hanze Hospitality Services en ik kan iedereen die op zoek is naar een leuke en flexibele baan naast zijn of haar studie, hetzelfde aanraden."

© 2018 by Hanze Hospitality Services

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn - Black Circle